Overnatting; hotellrom, fjellsuiter og hytter

Det finnes mengder av overnattingsmuligheter i Gudbrandsdalen, uansett hvor i området man ønsker å bo og hvor mange mennesker man er. Familier på tur, kompisgjenger og single turister kan alle finne et sted å sove som passer perfekt til deres reiseplan. Spidsbergseter Resort Rondane har det beste utvalget av hotellrom og overnatting generelt i området rundt Rondane. Herfra er det enkelt å ta seg frem til alle de spennende stedene i Gudbrandsdalen, samtidig som ski- og turmulighetene er nærmest endeløse. Les videre for å finne ut om de ulike overnattingsmulighetene man finner på Spidsbergsetra.

Hotellrom

Den vanligste og mest etterspurte typen overnatting er hotellrom. Selv om hotellet er et historisk, gammelt bygg, er rommene nydelig innredet og er oppusset etter høyeste standard. Hotellrom gir deg det lille ekstra som mange hytteeiere savner – her får man en ypperlig service med rengjøring hver dag og muligheten til å bestille mat rett til rommet. Alle rom på Spidsbergseter Restort har lynraskt trådløst nett, eget bad og moderne TV. De fleste av rommene har dessuten balkong med utsikt, altså kan man våkne opp og kjenne seg omringet av den vakre, norske naturen. Det finnes flere ulike hotellrom på Spidsbergseter, alt ettersom hvor mange dere er og hvilken prisklasse som passer;

Dobbeltrom – luftig, lyst rom med plass til opptil 4 personer. De fleste rommene har en stor balkong der man kan nyte koselige kvelder med vin og frisk luft. Lyse toner, store vinduer og daglig rengjøring.

Twinrom – ønsker man to separate senger, bør man ringe Spidsbergseter Resort på forhånd og bestille seg et twinrom. Disse selges ut raskt, og det er færre av disse enn av de andre rommene.

Enkeltrom – reiser man alene, eller skal delta på et kurs/konferanse, er dette et perfekt valg. Enkeltrommene har like stilig innredning som de andre rommene på hotellet, og på grunn av de mindre sengene føles de større ut enn dobbeltrommene. Enkeltrommene har dog ikke balkong.

Familierom – for deg på tur med ungene. Her får man plass til opptil 5 personer, og innredningen er rettet mot å skape en hjemlig atmosfære. Slik kan barna leke seg og ha det gøy mens de voksne holder på med sitt. Familierommene er de største av sitt slag på hotellet, og byr på nok plass for hele familien.

Spidsbergseter Resort Rondane har også handicaprom på første etasje.

Fjellsuiter

Spidsbergseter Resort har tilhørende leiligheter som er bygd vegg-i-vegg med selve hotellbygget. Dette er altså hakket mer uavhengig enn hotellrommene, men gir fortsatt mer service enn hyttene. Fjellsuitene ser ut som rekkehus, og er bygd opp av leiligheter på 35 kvadratmeter hver. Her får man både to soverom (dobbelt og enkelt), en separat stue, kjøkken og balkong. Dermed kan man lage egen mat og føle seg helt uforstyrret, men samtidig være kun et steinkast unna både restauranten, baren og annen moro på hotellet.

Hytter

Det er noe helt spesielt med hytter her i Norge. De vekker våre innerste tanker og følelser. De vekker våre instinkter, vår kjærlighet for naturen. Man blir på en måte ett med omgivelsene, og forstår at naturkreftene er umulige å bekjempe. Hyttelivet i Norge er derfor unikt, og selv om de fleste av oss har egne hytter leier vi gjerne boliger i andre områder når det er ferie. Hyttene ved Spidsbergseter Resort eies av private mennesker, og hotellet leier dem ut på deres vegne. Derfor er hver hytte unik og byr på egen stemning. Her bor man lenger unna fra hotellet og kan dermed nyte en skjermet avkobling i naturskjønne, urørte omgivelser. Hyttene har to soverom, stue med peis, kjøkken med spisekrok og en egen salong. Samtidig er de alle solvendte og har balkonger der man kan nyte både soloppganger og solnedganger.