Villreinen Café og bar

Etter en lang dag på fjellet er det meget tilfredsstillende å sette seg ned i tradisjonstro omgivelser og kose seg med en lang, fyldig middag lagd av lokale råvarer og ekte, norsk kjøtt. Har man brukt mye energi på turen, er det her man fyller opp reservoaret og slapper av mens musklene bygger seg opp. Gudbrandsdalen er et fantastisk område som garantert vil vekke patriotismen blant nordmenn. Vekke en innebygd kjærlighet for landet vårt. Det er her man forstår hva Norge virkelig handler om – både med tanke på omgivelsene, og hva angår maten. Råvarene smaker helt annerledes enn i storbyene, og når middagen blir tilberedt med kjærlighet er det vanskelig å ikke la et gledesrop slippe ut av lungene. Spidsbergseter Resort Rondane har flere ypperlige spisemuligheter, det er bare å velge og vrake. En god start på mateventyret ditt i Gudbrandsdalen er et besøk i Villreinen Café og bar. Uansett om du er på jakt etter en god matbit, eller vil smake de beste rettene i området, vil du finne den perfekte lunsjen eller middagen her.

Fra fjellet til middagsbordet

Det er kjempeviktig å spise godt etter en lang gåtur på fjellet eller en hel dag med ski på bena. Her bruker man langt mer energi, ikke minst fordi Gudbrandsdalen ligger høyere over havet enn store deler av Norge ellers. Luften er tynnere, stiene er bratte og aktivitetene tærer på kroppen. Etter en lang dag er det derfor ekstra deilig å slappe helt av mens man venter på maten. Villreinen Café og bar i Spidsbergseter Resort Rondane byr på den perfekte atmosfæren for deg som vil fordype deg inn i den norske kulturhistorien og smake på tradisjonsrik mat rett fra åkeren. Villreinen er et populært møtested i området – hit kommer lokalbefolkningen for å feire større begivenheter, hit kommer turgåere fra både fjernt og nært, her kan man treffe på hytteeiere og forelskede par på tur gjennom Norge.

Lunsj, middag eller kos

Villreinen Café og bar passer for alle mindre anledninger. Skal du feire bryllup eller bursdag har Spidsbergseter Resort andre lokaler å tilby, men for det gjennomsnittlige lunsjbordet eller middagen finner du neppe et vakrere sted i Gudbrandsdalen. Interiøret er en vakker blanding av moderne detaljer og historiske toner, med saueskinn, varme tepper, myke sofaer og nøytral belysning som skaper atmosfæren. Stikker du innom ved lunsjtider, kan du kose deg med kaffe eller te, samtidig som lette retter vil pryde bordet. Prøv lokale pølser i lompe, eller gå rett på en spekemattallerken – det blir ikke saftigere enn som så til lunsj. Menyen i Villreinen byr på mange fristelser, derfor kan det være vanskelig å velge. Vi anbefaler Setras hjemmelagde elgkarbonader til middag. Blandingen av elgkjøtt, tyttebær og ferske grønnsaker fra lokale hager vil vekke en særegen, norsk stemning i kroppen. Man kommer seg ikke ut av Villreinen uten en fornyet kjærlighet for landet vi alle bor i. Hvis du ser etter litt kveldskos, kan Villreinen by på varm kakao med ferske vafler, eller en klump iskrem med friske bær. Her finner du forresten verdens beste karamellpudding – lokalbefolkningens favoritt!

Villreinen Café befinner seg i en ombygd, gammel låve og byr på en avslappende, lun stemning. Det er ikke Norges mest kjente restaurant, derfor kan du nyte maten i total ro. Alle tilbakemeldinger Villreinen har fått er positive – folk er spesielt begeistret for lunsjen som tilbys. Med flott beliggenhet, delvise utsikter mot fjellområdet og attraktive priser er dette et sted du absolutt bør besøke når du har en times tid til overs. Villreinen er dessuten åpent året rundt, og menyen blir oppdatert med jevne mellomrom for å gi besøkende et stadig fyldigere utvalg av utsøkt norsk mat.