Restaurantlokaler; Rondane – 130 gjester, Ringebufjellet – 60 gjester, Nordlyset – 90 gjester

Nordmenn er glade i å feste, men du finner neppe mer festglade nordmenn enn her i Gudbrandsdalen. Her fester man ikke som andre steder i verden, for her er atmosfæren helt unik og byr på nådeløs moro og glede. Gudbrandsdølingene selv viker aldri unna fra en dram, og en sjenert invitasjon kan raskt bli til en gledefylt aften med nye bekjentskap. Det er nettopp denne unike atmosfæren og de naturskjønne omgivelsene som trekker til seg tusenvis av mennesker fra hele landet – spesielt når det er snakk om konferanser, fester og bryllup.

Restaurantlokaler i Rondane

Man finner flere gode lokaler i området rundt Rondane nasjonalpark, men de færreste kan by på samme omgivelser, interiør og atmosfære som Spidsbergseter Resort. Her finner du det velkjente aquavitfjøset (det eneste i verden), samt flere gode lokaler med plass til opptil 130 personer. Rondesalen er på 250 kvadratmeter og passer perfekt til konferanser eller kurs der det kreves total konsentrasjon. Med slike omgivelser og ingen av lydene fra storbyene er det nesten umulig å ikke fange opp all informasjon som blir gitt. Her kan man også samle seg for en storslått middag i ekte norske omgivelser. Se opp for en kontrast av sten og tre, samt en formidabel samling av utstoppede dyr og vakre malerier. U-bordet er spesielt populært blant nygifte – her bør man booke bryllup langt i forveien om man vil sikre seg plass. Med plass til 130 gjester kan man virkelig skape en uforglemmelig fest i restauranten på Spidsbergseter Resort Rondane. Velg mellom småbord og langbord – uansett hvilket oppsett man velger vil man straks fordype seg inn i norsk kulturhistorie.

Ringebufjellet

Spidsbergseter Resort Rondane byr på nærmest endeløse muligheter for alle som er i området og ønsker å dyppe seg i norske tradisjoner. Samler man til stor fest, er det restauranten i Rondane som passer best. Men Spidsbergseter Resort har også et mindre lokale ved Ringebufjellet der opptil 60 personer kan få plass rundt både småbord og langbord. Er dere en mindre gruppe med mennesker som ønsker å nyte de naturskjønne omgivelsene helt uforstyrret, er dette et ypperlig alternativ. Her kan man omfavne hverandre og ikke gi slipp før festen er over – ingenting vil forstyrre kvelden deres. Lokalene ved Ringebufjellet er veldig populære blant både lokalbefolkningen og reisende, derfor er det smart å ringe på forhånd for å bestille bordene.

«Nordlyset»

Man kommer vel ikke til Gudbrandsdalen uten å se seg omkring og nyte utsiktene. Uansett hvor man fester blikket, vil man støte på fantastiske åser og fjell. Nettopp derfor velger mange å leie «Nordlyset» til sine store selskap når man er i området. Spidsbergseter Resort Rondane har plass til opptil 90 gjester om gangen i denne fantastiske restauranten. Det spesielle med «Nordlyset» er de panoramiske glassvinduene som omringer lokalet. Her har du direkte, uforstyrret utsikt mot fjellene i Rondane nasjonalpark – dermed blir en middag her uforglemmelig. Her feirer lokalbefolkningen bursdagene sine, kontorsjefene samler arbeiderne her på konferanser, mens lykkelige nygifte gjerne feirer bryllupet sitt her og krysser fingrene for at ekte nordlys vil dukke opp i løpet av kvelden. Har man hellet med seg vil de vakre grønne lysene danse på himmelen mens man koser seg med de norske matrettene (lagd av lokale råvarer).

Legg merke til at kokkene på Spidsbergseter har lang erfaring med all slags mat. Her kan du skape en spennende meny som gjestene sikkert vil sette pris på, uansett om vi snakker gourmet-måltider eller fyllende retter med lange røtter. De lokale råvarene vil vekke smaksløkene, og de unike omgivelsene vil gjøre middagen til en helt fantastisk opplevelse. Konfirmasjoner, jubileer, banketter, bryllup, kurs og konferanser – uansett hva du har i tankene, vil Spidsbergseter Resort Rondane gjøre kvelden din komplett.